Mogelijkheden

Uitvaarten In Beeld wil dat een uitvaartreportage voor iedereen bereikbaar is. Daarom wordt bewust een laag basis tarief gehanteerd. Wel wordt buiten de regio (de eerste 50 km zijn vrij) een kilometervergoeding van € 0,25 berekend. De reportages worden standaard aangetekend (€ 7,50) of indien gewenst via www.wetransfer.nl verstuurd. Hieronder vindt u de standaardopties. Daarnaast zijn natuurlijk al uw wensen bespreekbaar.

De uitvaartverzekering biedt mogelijk budget voor de reportage. De verzekeraar en uitvaartondernemer kunnen u daarover informeren.

In bepaalde situaties is gespreide betaling mogelijk. Neem contact op om hiernaar te informeren.

Fotoreportage van de uitvaart

Er zijn diverse mogelijkheden:

1. Een fotoreportage heeft een vaste basis prijs. Ik fotografeer dan een kerkdienst, crematie of gedenkdienst. 

2. Verder kunt u kiezen voor een dienst gevolgd door begraven op een kerkhof of gevolgd door een crematiedienst. 

3. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om te kiezen voor het fotograferen van een kerkdienst gevolgd door een crematie of begraven op een kerkhof en aansluitend de koffietafel of een samenzijn.

4. Tot slot kan ik de hele dag vanaf thuis tot en met koffietafel fotograferen. 

De reportage wordt geleverd op cd en bevat gemiddeld zo'n 100 beelden, afhankelijk van de duur van de dienst. Wanneer de hele dag wordt gefotografeerd ontvangt u natuurlijk veel meer foto's. U ontvangt ook altijd een ingelijste foto als tastbaar aandenken. 

Andere mogelijkheden

Er kunnen meer momenten zijn die u wilt vastleggen. Dit kan in de aanloop naar het afscheid zijn, of bij de wake of opbaring. Ook dat kan ik voor u verzorgen. Een portret of reportage voor het afscheid is afhankelijk van enkele factoren, daarom hanteer ik daarvoor mijn lage uurtarief. U ontvangt de hele serie (bewerkt) digitaal, plus een ingelijst aandenken. Neemt u contact op voor een persoonlijke offerte.

Fotoalbum

Desgewenst kan uw reportage in een sfeervol persoonlijk fotoalbum met harde kaft geleverd worden. De pagina's van een album staan op voorhand niet vast aangezien de hoeveelheid beelden verschillen per reportage. Voordat u een album besteld krijgt u uiteraard een prijsopgave.

 

Terug naar Home