Over mij


Drijfveer

Natuurlijk bied ik u graag mijn diensten aan om een afscheids-document te realiseren, maar dat is niet mijn voornaamste drijfveer. Ik wil vooral dat u bij de mogelijkheid stilstaat. Op een heel persoonlijke manier ben ik met dit gevoelige werk in aanraking gekomen en wil anderen graag de kans bieden ook zo'n waardevolle tastbare herinnering over te houden aan het afscheid.
 
Hiernaast vindt u nadere informatie over de achtergrond en motivatie van mij.


Betaalbaar

Uit eigen ervaring ken ik de waarde van het afscheidsdocument. Uitvaarten In Beeld wil dat voor iedereen bereikbaar maken. Daarom wordt een vaste lage basisprijs gehanteerd en is het in bepaalde gevallen mogelijk in termijnen te betalen.


Werkgebied
De focus van mijn werkgebied is Tilburg en wijde omstreken. Ik bied echter graag mijn diensten in heel Nederland aan. Neemt u altijd contact op om de mogelijkheden te bespreken.

In Uitvaarten In Beeld heb ik het gevoel gevonden om de uitvaartreportage breder bekend te maken en aan te tonen hoe waardevol ze kan zijn. Hoewel het regelmatig nog een taboe blijkt, ben ik overtuigd dat het meer dan de moeite waard is dat te doorbreken.


Logo
Het logo wordt door verschillende mensen verschillend geïnter-preteerd. Is het nou een kaarsvlammetje of een traan die u in het lijstje ziet? Beide interpretaties zijn mooi en ieders eigen visie wordt verwelkomd.

 

Terug naar Home